За сайта

СТАТИИ И ВДЪХНОВЯВАЩИ ИСТОРИИ


СТАТИИ
ВДЪХНОВЯВАЩИ ИСТОРИИ
Първата цел, с която е създаден блогът “Християнството”, е авторски статии за християни. Не християнски новини, а поучителни или вдъхновяващи статии, които да са винаги актуални. Спокойно преглеждайте предишните статии. Тяхното съдържание ще е точно толкова свежо, колкото и на новите.

Статиите тук ще са с оригинално съдържание и на достъпен език. 

Ако можете да пишете такива статии, поканени сте да се включите в сайта. Макар и на достъпен стил, те трябва да бъдат богословски издържани и с достоверна информация, а не спекулативни.

Втората цел е тук да бъдат публикувани вдъхновяващи лични истории, които показват преживявания с Бога. Те няма да бъдат превеждани или взети от други сайтове. Ще можете при желание да се свържете с лицата, за които се отнасят историите.

Ако имате такава история, но не можете да я напишете, моля свържете се с мен по оказаните долу начини. Основната цел тук е историите да са приятни за четене и от хора, които не са християни. След като написах и публикувах своята история, видях добрия резултат. Много хора с проблеми, подобни на някогашните мои се свързаха с мен, търсейки помощ. Затова реших, че ще помагам и на други християни да напишат (или редактират) своята история, за да достигне до повече хора.


АВТОРСКО ПРАВО


ЗА СЪЗДАТЕЛЯ НА САЙТА

Казвам се Веселин Кисьов. Роден съм през 1981 г. и съм завършил богословие. От 2000 г. служа в евангелска църква. Имам прекрасна съпруга и три деца. След първия ми християнски блог - "Християнство и общество", реших да започна и този, за да мога да споделя повече свои мисли с читателите.  • ЗАЩО СЪМ ХРИСТИЯНИН

Роден съм в атеистично семейство. Когато бях десетгодишен, след двугодишни преживявания с полтъргайсти (духове), цялото ни семейство се обърнахме към вярата в Христос. Историята може да прочетете тук:

  • КОНТАКТ С МЕН