15 февруари 2013 г.

От полтъргайсти до Христос - моята истинска история


От полтъргайсти до Христос
През 1989 г. в семейството ни осъществихме контакт с полтъргайст. Представи ни се като извънземен дух. Контактувахме с писане – чрез ръката на сестра ми или майка ми. По-късно вкъщи станаха много полтъргайсти. Общувахме с тях ежедневно.


Първоначално ни се струваше, че ни помагат. Аз, осемгодишен, завърших два класа в училище за една година и започнах да пиша наистина хубави стихотворения и приказки като на конвейер. Сестра ми, тринадесетгодишна, написа роман от 180 машинописни страници (научнофантастичен) и изведнъж, както си рисуваше нормално по детски, започна да твори големи и красиви картини със собствен, изключително сложен стил и го постигаше с изключителна лекота.

Полтъргайстите твърдяха, че всичко това е тяхно дело, но дойде време да видим изключително лошата им, и всъщност единствена страна. В крайна сметка се оказаха точно онова, което Библията нарича зли духове и Христос ЛИЧНО ни избави от тях и ни обърна към себе си. Как се случи това, може да прочетете тук:
http://duhove.blogspot.com/--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[e-mail%255B2%255D.gif]

АБОНИРАЙТЕ СЕ

ЗА ПУБЛИКАЦИИТЕ

(Можете да се отписвате!)